دور جدید تحریم های علیه هواوی از امروز عملی می شود؛ نگاهی به تبعات این تحریم ها

به گزارش علی آباد جدید، مدتی قبل دولت آمریکا تحریم های علیه هواوی را تشدید کرد تا این شرکت برای تولید گوشی های هوشمند با مسائل بسیار جدی تر روبرو شود. با توجه به اینکه از امروز این تحریم ها عملی می شوند، این محدودیت های جدید چه معنایی برای هواوی و مشتریان این شرکت دارد؟

دور جدید تحریم های علیه هواوی از امروز عملی می شود؛ نگاهی به تبعات این تحریم ها

از دست دادن تراشه های پرچم دار کایرین

در مه 2020 دولت آمریکا قانونی تصویب کرد که طبق آن، شرکت های خارجی سازنده تراشه ها که از تجهیزات آمریکایی استفاده می کنند دیگر نمی توانند تراشه های اختصاصی هواوی را تولید کنند.

به همین خاطر شرکت تایوانی TSMC که تا آن زمان تولیدکننده تراشه های این شرکت بود، روابط تجاری خود را با هواوی قطع کرد. در نتیجه، اعلام شد که TSMC دیگر سفارش جدید از طرف هواوی قبول نمی کند ولی تا امروز می توانست تراشه های مربوط به سفارش های پیش از تصویب این تحریم را برای هواوی تولید کند.

گفته می شود حداقل یکی از گوشی های سری میت 40 از جدیدترین تراشه پرچم دار کایرین بهره می برد. البته از آنجایی که فقط تعداد محدودی از این تراشه تولید شده است، نباید انتظار بهره گیری گوشی های سری P50 را از این تراشه را داشته باشیم.

ریچارد یو، مدیرعامل گجت های مصرفی هواوی، ماه گذشته گفت که بعد از 15 سپتامبر (امروز) دیگر تراشه های کایرین امکان تولید ندارند. البته احتمالا منظور او تراشه های پرچم دار و میان رده های باکیفیت بوده زیرا شرکت چینی SMIC مدتی قبل تولید انبوه کایرین 710A را آغاز کرده که مبتنی بر فناوری ساخت 14 نانومتری است.

  • آیا هواوی بدون داشتن تراشه های اختصاصی کایرین می تواند دوام بیاورد؟

احتمال از دست دادن تراشه های مدیاتک

با از دست دادن بخش مهمی از تراشه های کایرین، گفته می شد که هواوی قصد دارد از تراشه های شرکت مدیاتک استفاده کند. اما طبق تحریم های جدید علیه هواوی که مدتی قبل اعلام شدند، این شرکت چینی دیگر نمی تواند این کار را انجام دهد. باید خاطرنشان کنیم طی ماه های گذشته هواوی چندین گوشی میان رده مجهز به تراشه های مدیاتک را معرفی کرده است.

ماه گذشته مدیاتک تأیید کرد که این شرکت از جدیدترین تحریم های آمریکا تبعیت می کند و برای ادامه همکاری با هواوی از دولت آمریکا درخواست مجوز کرده است. در این رابطه می توانیم به مایکروسافت اشاره کنیم که ماه ها قبل توانست مجوز دولت آمریکا را اخذ کند و به همین خاطر لپ تاپ های هواوی می توانند از ویندوز بهره ببرند.

از طرف دیگر، شرکت هایی مانند گوگل و کوالکام اگرچه ماه هاست مشغول مذاکره با دولت آمریکا هستند، اما هنوز نتوانسته اند چنین مجوزی را برای پشت سر گذاشتن تحریم های هواوی به دست آورند.

قطع دسترسی به نمایشگرهای LG و سامسونگ

از دیگر نتایج تحریم های جدید هواوی باید به قطع همکاری LG و سامسونگ در زمینه ارائه نمایشگرها به هواوی اشاره کنیم. هواوی در چند سال گذشته برای گوشی های پرچم دار خود از نمایشگرهای LG، سامسونگ و شرکت چینی BOE استفاده کرده که با این تصمیم سامسونگ و LG دیگر فقط می تواند از پنل های BOE بهره ببرد. البته گفته می شود این شرکت مشغول آزمایش نمایشگرهای ساخت دیگر شرکت های چینی است.

همان طور که گفتیم هدف اصلی تحریم های جدید آمریکا، جلوگیری از فروش انواع تراشه به هواوی است. باید یادآوری کنیم نمایشگرها هم به تراشه های خاصی نیاز دارند و به همین خاطر LG و سامسونگ دیگر نمی توانند نمایشگرهای خود را به این شرکت بفروشند. البته به تازگی گزارشی منتشر شده که هواوی و SMIC مشغول توسعه تراشه های مختص نمایشگرها هستند.

مشکل تأمین تراشه های حافظه

علاوه بر این، سامسونگ و شرکت SK Hynix چند روز قبل گفتند که برای تعبیت از تحریم ها دیگر تراشه های حافظه رم را در اختیار هواوی قرار نمی دهند. اگرچه هر دو آن ها برای ادامه همکاری با هواوی از دولت آمریکا درخواست مجوز کرده اند، ولی ارائه چنین مجوزی بسیار بعید به نظر می رسد. هرچند در زمینه تولید تراشه های حافظه رم شرکت های مختلفی فعالیت می کنند، ولی معلوم نیست که آیا آن ها می توانند محصولات خود را به هواوی بفروشند یا نه.

  • تحریم های جدید آمریکا و آینده گوشی های هواوی

منبع: Android Authority

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 آبان 1399 بروزرسانی: 8 آبان 1399 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 1325

به "دور جدید تحریم های علیه هواوی از امروز عملی می شود؛ نگاهی به تبعات این تحریم ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دور جدید تحریم های علیه هواوی از امروز عملی می شود؛ نگاهی به تبعات این تحریم ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید