رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مشاوره و توصیه های تخصصی تغذیه ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری است

به گزارش علی آباد جدید، مشاوره و توصیه های تخصصی تغذیه ای برای بیماران بهبود یافته و در حین ترخیص توسط رژیم درمانگر ضروری وبیماران باید به مدت شش ماه تا یکسال تحت نظر و پیگیری باشند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مشاوره و توصیه های تخصصی تغذیه ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری است

از وبسایت وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی دیدن نمایید.

به گزارش گروه اجتماعی علی آباد جدید، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دکتر میرزای رزاز با بیان مطلب فوق افزود: به دلیل نوظهور بودن بیماری کرونا، با استناد به مطالعات اجرا شده در سایر بیماری های مشابه مانند سارس و مرس، دیده شده که ظرفیت سیستم تنفسی و سیستم ایمنی افراد، حتی پس از گذشت یکسال، به حالت عادی بر نمی گردد.

وی شرح داد: هم چنین نقص در عملکرد کبد ممکن است مدت ها به طول انجامد و مسائل عصبی-روانی ناشی از ابتلا به بیماری تاهفته ها پس از بهبود دیده شده است که بر کیفیت زندگی افراد تاثیرگذار است.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود:سال ها است که اهمیت و نقش تغذیه در افزایش و توانایی عملکرد سیستم ایمنی در برابر آلودگی ها و عفونت هایی که سلامت انسان را تهدید می کنند، اثبات شده است.

وی خاطرنشان کرد:با برخورداری از الگوی غذایی سالم، علاوه برپیشگیری و بهبود فرایند درمان، می توان در دوران باز توانی، به تسریع فرایند بهبود، ترمیم سیستم ایمنی، ترمیم بافت های آسیب دیده با بازگشت به فیزیولوژی نرمال بدن و جلوگیری از ابتلاء دوباره کمک شایانی کرد.

رییس انجمن تغذیه ایران در خصوص نحوه ارایه برنامه غذایی مناسب، به بیماران، جمع آوری و ارزیابی شرایط جسمی و تغذیه ای بیماری براساس اطلاعات فردی بیمار شامل سن، جنس، شغل، شرایط تاهل، معیشت بررسی دسترسی به مواد غذایی را ضروری دانست و گفت:باید به این داده ها اطلاعاتی، چون سوابق پزشکی، ارزیابی شرایط تغذیه بیمار بهبود یافته، ارزیابی تن سنجی، ارزیابی بالینی و بررسی دارو های مصرفی برای جلوگیری از اثر تداخل غذا و دارو را هم افزود.

دکتر میرزای رزاز تاکید کرد:سوء تغذیه پس از درمان، به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل می تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمارگردد.

وی در پایان شرح داد: این توصیه ها و دستورالعمل ها که ذکر شد براساس نخستین گایدلاین تغذیه ای بیماران کرونا در کشور تهیه شده است که انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران از جایگاه قانونی ورسالت سازمانی در خصوص تغذیه در ایام کرونا تا به امروز سه گاید لاین را تدوین کرده است. وبه زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار سازمان جهانی بهداشت نیز قرار گرفته شده است و کشورهایمنطقه مدیترانه شرقی (کشور های منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا) بر اساس راهنمای بالینی ارسالی ایران به سازمان جهانی بهداشت در حال فعالیت هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 11 خرداد 1399 بروزرسانی: 11 خرداد 1399 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 1031

به "رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مشاوره و توصیه های تخصصی تغذیه ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مشاوره و توصیه های تخصصی تغذیه ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید