این مواد غذایی خطر سرطان سینه را 67 درصد کاهش می دهد

به گزارش علی آباد جدید، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می دهد مصرف سیر و پیاز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این مواد غذایی خطر سرطان سینه را 67 درصد کاهش می دهد

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می دهد مصرف سیر و پیاز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

  • مجله خواص خوراکی ها

این پژوهش که توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو اجرا شده، از اینجا نشأت گرفت که یک بررسی بیانگر آن بود که شیوع سرطان در زنان پورتوریکو بسیار کم است.

تحت نظر قرار دادن عادات غذایی زنان این منطقه به خوبی نشان داد، میان مصرف سیر و پیاز و کاهش ابتلا به بیماری سرطان سینه ارتباط مستقیم وجود دارد.

گائوری دسای، محقق و سرپرست تیم مطالعاتی دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو می گوید: زنان پورتوریکو بسیار کمتر از دیگر افراد به سرطان مبتلا می شوند؛ به طور کلی مصرف ترکیبات سیر و پیاز در این منطقه رایج است و به همین میزان نیز نرخ سرطان در این منطقه پایین تر است؛ افرادی که سیر و پیاز مصرف می کنند دست کم 67 درصد کمتر از دیگر زنان در معرض ابتلا به این نوع سرطان قرار دارند.

مطالعات نشان داده است که خوردن مقدار زیادی پیاز و سیر خطر ابتلا به سرطان ریه، پروستات و معده را کاهش می دهد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 8 آبان 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 483

به "این مواد غذایی خطر سرطان سینه را 67 درصد کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این مواد غذایی خطر سرطان سینه را 67 درصد کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید