طرز تهیه ترشی گل کلم پاییزی

به گزارش علی آباد جدید، شما می توانید این ترشی را برای سرو در کنار بیشتر غذا ها در زمستان تهیه کنید و یک ترشی درجه یک بازاری در خانه داشته باشید.

طرز تهیه ترشی گل کلم پاییزی

ترشی گل کلم با زردچوبه یکی از روش های بسیار ساده برای تهیه ترشی است که هواداران زیادی دارد. شما می توانید از سبزیجات مختلف در این ترشی بهره ببرید و یا آن را به تنهایی و فقط با کلم و خیار تهیه کنید. استفاده از شیشه تمیز و استریل شده یکی از نکات مهم تهیه این ترشی است که باید به آن توجه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

  • گل کلم میانه 1 عدد
  • هویج 4 عدد بزرگ
  • ساقه کرفس 1 عدد
  • خیار 5 عدد
  • سیر 2 بوته
  • فلفل تند 4 عدد
  • برگ کرفس و کمی ترخون و مرزه به میزان لازم
  • زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • گلپر و تخم گشنیز به میزان لازم
  • سرکه انگور و آب جوشیده سردشده به میزان مساوی

طرز تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

مرحله اول

ابتدا میزانی آب را بجوشانید و بگذارید تا خنک گردد. گل کلم را به صورت درشت خرد نموده و چندین بار بشویید تا خوب تمیز گردد و بعد داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج و کاملا خشک گردد. هویج را بشویید و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای درشت خرد کنید. خیار را هم بدون آنکه پوست بگیرید، خرد کنید. ساقه کرفس را جدا و خرد کنید و برگ کرفس را نیز بشویید. حالا همه مواد خردشده را روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خوب خشک گردد. بهتر است 4 ساعت زمان دهید تا خشک شوند.

مرحله دوم

داخل یک کاسه همه مواد خردشده را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند. زردچوبه و نمک و سیر های پوست کنده و فلفل خردشده را اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست دارید در این مرحله می توانید تخم گشنیز و گلپر را برای تردشدن ترشی اضافه کنید. اگر دوست دارید سردی ترشی از بین برود کمی سیاه دانه نیز بریزید. این ترشی را همراه کوفته فلفلی ترکیه ای میل کنید.

مرحله سوم

حالا به یک دبه یا ظرف شیشه تمیز و استریل شده احتیاج دارید. کمی از برگ کرفس و ترخون و مرزه کف ظرف قرار دهید و بعد مواد ترشی را بریزید و در سرانجام روی مواد برگ کرفس بگذارید (اگر ترشی شما کپک بزند با گذاشتن برگ کرفس روی ترشی کپک وارد ترشی نمی گردد). حالا آب و سرکه را باهم مخلوط و روی ظرف بریزید تا پر گردد. بعد در ظرف را خوب ببندید تا هوا وارد آن نگردد. 2 روز در دمای آشپزخانه و 1 هفته در جای سرد نگه دارید و بعد آن را میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

  • دلیل کپک زدن ترشی خیس بودن مواد یا ظرف است، پس باید همه را خوب خشک کنید.
  • دلیل لزج و نرم شدن ترشی هوا کشیدن آن است، پس حتما در ترشی را محکم ببندید.
  • می توانید ترشی را بچشید و اگر لازم بود نمک بیشتری بریزید.

پیشنهاد مطالعه: این ترشی را در کنار یک ته دیگ ترد و خوشمزه نوش جان نمایید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 26 مهر 1401 بروزرسانی: 26 مهر 1401 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2252

به "طرز تهیه ترشی گل کلم پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی گل کلم پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید