طرز تهیه پاستا کدو سبز

به گزارش علی آباد جدید، کدو سبز از سبزیجات پر خاصیتی است که همیشه دنبال راه های تازه برای استفاده آن در رژیم غذایی خود هستیم

طرز تهیه پاستا کدو سبز

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

  • کدو سبز متوسط 4 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
  • گوجه متوسط 2 عدد
  • پنیر پارمزان 1/2 پیمانه + مقداری برای سرو
  • برگ ریحان خرد خرد شده 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری
  • آب سرد 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • اول از همه کدوها را بشویید و سر آن ها را جدا کنید. سپس آن ها را با استفاده از دستگاه رشته کن یا رنده مخصوص رشته کنید. اگر هیچ کدام از آن ها را ندارید می توانید اول کدوها را با استفاده از پوست کن معمولی به صورت ورقه های نازک دراز برش بزنید و بعد با چاقو به صورت رشته های دراز ببرید. هرچه رشته ها درازتر باشند ماکارونی کدو سبز بیشتر شبیه به ماکارونی معمولی از آب در خواهد آمد.

    روغن زیتون را همراه با سیر رنده شده و پودر فلفل قرمز داخل تابه ای بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا داغ شود. وقتی روغن کاملاً داغ شد، رشته های کدو سبز را به آن اضافه کنید. کدو سبز را حدود 5-7 دقیقه تفت بدهید تا پخته شود اما همچنان قدری ترد باشد. بیش از این آن ها را نپزید در غیر این صورت ماکارونی خمیر می شود. در حین سرخ کردن مرتب رشته های کدو سبز را زیر و رو کنید تا همه آن ها فرصت پخته شدن و تماس با کف تابه را پیدا کنند

  • گوجه و ریحان را خرد کنید و آن ها را همراه با پنیر پارمزان رنده شده به تابه اضافه نمایید. 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ماکارونی و بقیه مواد ادامه دهید. حال ماکارونی کدو سبز و سبزیجات را با انبر بردارید و به ظرف سرو مورد نظرتان منتقل کنید. بگذارید مایع داخل تابه باقی بماند. از آن برای تهیه سس ماکارونی استفاده خواهیم کرد.

    مایع باقیمانده داخل تابه را همچنان حرارت بدهید تا خوب داغ شود ولی به جوش نرسد. نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل کنید و سپس روی آب سبزیجات داخل تابه بریزید. حدود 1 دقیقه حرارت بدهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. آن را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید. سس را روی ماکارونی کدو سبز بریزید. مقداری پنیر پارمزان و برگ ریحان روی آن بپاشید و ماکارونی را سرو کنید.

    نکته: کدو سبز را پوست نکنید. کدوی بدون پوست سریع خمیر می شود و تردی کمتری دارد.

    - به کدو سبز قبل از پخت یا حین پخت نمک نزنید چون از کدو آب می کشد. نمک را به سس ماکارونی اضافه خواهیم کرد. در ضمنً پنیر پارمزان خودش نمک دارد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 1492

به "طرز تهیه پاستا کدو سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا کدو سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید