طرز تهیه پاستا با مرغ و سس خامه ای گوجه فرنگی
به گزارش علی آباد جدید، طرز تهیه پاستا با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ، بسیار ساده است و رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانده شده اند، غذایی بینهایت اشتهاآور را به وجود می آورند.
پاستا به معنای خمیر، اصطلاحی است که برای انواع استفاده می گردد و از آرد، آب یا تخم مرغ تهیه می گردد. پاستا انواع مختلفی دارد و به شکل های متنوعی مانند پاستا صدفی، نواری، پروانه ای و ... در بازار موجود است. پاستا در انواع غذاها مانند سالاد ماکارونی، دلمه، و خوراک پاستا مورد استفاده قرا می گیرد. پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی، دارای ارزش غذایی بالایی است که در تامین انرژی مورد نیاز روزانه سهم بالایی دارد. این ماده غذایی به دلیل برخورداری از کربوهیدرات های پیچیده نسبت به سایر غلات مانند نان و برنج، برتری دارد. پاستا در ایران به صورت سنتی، به شکل ماکارونی استفاده می شد، ولی اخیرا این ماده غذایی در بین ایرانیان و خصوصا جوانان، محبوبیت خاصی پیدا کرده است. وجود غلات و پنیر در پاستا، موجب ترشح سروتونین در بدن شده و شادی آور است. پاستا را می توان با انواع سبزیجات و سس مانند سس سفید، ، سس خامه و ... تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پاستا با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ را آموزش دهیم که غذایی بسیار خوشمزه است و می تواند به عنوان نهار یا شام سرو گردد.
این غذا برای 4 نفر مناسب است، زمان آماده سازی 15 دقیقه، و زمان پخت حدود 45 دقیقه می باشد. |
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
پیاز کوچک | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
کنسرو گوجه فرنگی | 400 گرم |
جعفری تازه | 2 قاشق غذاخوری |
اورگانو خشک | 1 قاشق چایخوری |
برگ بو | 2 عدد |
پوره گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سس گوجه فرنگی
- پیاز را نگینی خرد کنید، سپس روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز را به آن اضافه کنید.
- پیاز را آنقدر سرخ کنید تا شفاف شده و سبک گردد.
- یک حبه سیر را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کرده، به مدت یک دقیقه تفت دهید.
- برگ های جعفری را ریز خرد کنید و به همراه اورگانو، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل به عنوان چاشنی سس به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف گردد.
- سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بو را دور بیاندازید.
مواد لازم برای تهیه سس مرغ
سینه مرغ بدون استخوان | 400 گرم |
مغز بادام | 90 گرم |
خامه پرچرب | 300 میلی لیتر |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سس مرغ
- مغز بادام را در یک کاسه بریزید و کمی آب جوش آن ریخته و اجازه دهید تا چند دقیقه در آب جوش بماند تا پوست آن به راحتی جدا گردد، سپس پوست بادام را از آن جداکنید.
- سینه مرغ را به صورت رشته های نازک خرد کنید.
- کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم آب کنید، سپس مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 تا 6 دقیقه مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند.
- مغز بادام را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- در همین فاصله خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانیکه حجم آن تقریبا نصف گردد.
- خامه را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید، برای طعم دار کردن به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سپس آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
مواد لازم برای تهیه پاستا
پاستای نواری اسفناجی | 250 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
برگ تازه ریحان برای تزئین | چند عدد |
طرز تهیه پاستا
- در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس به آب نمک اضافه کرده و پاستای نواری و روغن زیتون را در آن بریزید.
- اجازه دهید تا پاستا به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزد و نرم گردد.
- سپس آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن خارج گردد.
- پاستا را به بشقاب گرم یا ظرف مناسب منتقل کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن بریزید، سس مرغ را وسط آن قرار دهید، با استفاده از برگ ریحان غذا را تزئین کرده و بلافاصله سرو نمایید.
گروه آشپزی خبرنگاران