15 غذای نمادین ترکی در سفر به استانبول

به گزارش علی آباد جدید، اگر به استانبول سفر نموده اید، خوردن غذاهای نمادین ترکی را نباید فراموش کنید؛ غذاهایی خوشمزه و متنوع که غالب آن ها از گوشت و ماهی تشکیل می شوند و هر گردشگری را شیفته خود می سازند.

15 غذای نمادین ترکی در سفر به استانبول

سفر به استانبول، برترین فرصت برای تجربه غذاهای نمادین و متنوع ترکی است، جایی که شما می توانید با ذائقه های مردم ترکیه در رستوران ها و کافه های استانبول آشنا شوید. در این لیست تعدادی از غذاهای محبوبی را معرفی و آنالیز می کنیم که نباید خوردن آن ها را در استانبول، این شهر پرهیاهو و رنگانگ از دست داد.

دونر

این غذای کلاسیک ترکی امروزه به یکی از غذاهای ملی آلمان نیز تبدیل شده است. دونر به شکل های مختلفی سرو می گردد. رایج ترین انواع آن دوروم و اسکندر کباب است؛ دوروم شامل دونر پیچیده در نان لواش می گردد و اسکندر کباب از دونر روی نان پیده تشکیل شده است که آن را همراه با ماست، سس گوجه و کره سرو می نمایند.

ایچلی کوفته

کوفته یکی از خوراک های رایج و معمولی ترکی، اما بسیار خوشمزه است. ایچلی کوفته را لایه بیرونی شنماینده و تردی از بلغور تشکیل می دهد که دورتادور مواد داخلی را پوشانده اند. مواد داخلی نیز شامل گوشت چرخ نموده، پیاز، جعفری و دانه های کاج است.

لاهماجون

گاهی این غذا را با نام پیتزای ترکی معرفی می نمایند؛ اما واقعیت این است که لاهماجون هیچ شباهتی به پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. این غذای خوشمزه و نمادین ترکی شامل نانی نازک و گرد می گردد که روی آن گوشت چرخ نموده می ریزند و در کنار آن نیز، جعفری و لیمو سرو می گردد. برای خوردن لاهماجون معمولا نان را رول می نمایند و آن را به صورت ساندویچ می خورند.

مزه ها

دنیای مزه های ترکی بسیار بزرگ و متنوع است. بعضی از خوشمزه ترین مزه ها، فاوا (پوره باقالی)، کوپوغلو (قطعات بادمجان سرخ شده با ماست و سس گوجه) و موهامارا (خمیر فلفل قرمز، گردو، آبلیمو و شیره انار) به شمار می رود.

کباب ها

کباب های ترکی از مهم ترین غذاهای نمادین ترکی محسوب می شوند و انواع بسیار زیادی دارند؛ آدانا و اورفا از گوشت چرخ نموده بره تشکیل شده است که با سیخ کباب می گردد و یکی را با ادویه و تند، و دیگری را بدون ادویه آماده می نمایند، بیتی گوشت چرخ نموده گاو یا بره است که با سیخ کباب می نمایند، لای نان لواش می پیچند و با ماست و سس گوجه سرو می گردد و شیش، قطعات مربعی گوشت یا مرغ طعم دارشده ای است که روی آتش کباب می نمایند.

مانتی

مانتی کوفته های دست ساز و کوچکی از گوشت چرخ نموده است که پس از پخته شدن با ماست و سسی متشکل از روغن، پاپریکا، نعنا و سیر سرو می گردد.

بالیک اکمک

یکی از غذاهای نمادین ترکی که گردشگران علاقه زیادی به آن دارند، بالیک اکمک به شمار می رود. این اسنک از ساندویچی تشکیل می گردد که محتویات آن ماهی کبابی، پیاز و سالاد است.

کارنیاریک

یکی از غذاهای متداول در رستوران های اصناف (کاسبان) ترکیه، کارنیاریک است. کارنیاریک متشکل از بادمجانی است که با گوشت چرخ نموده و جعفری پر شده است و روی آن را با سس گوجه می پوشانند. خوردن این غذا همراه با برنج و گوجه توصیه می گردد.

کوفته کادین بودو

یکی دیگر از انواع خوش طعم کوفته، کادین بودو است. این غذای نمادین ترکی از کوفته های گوشت چرخ نموده درست می گردد که درون تخم مرغ و آرد غلتانده می گردد و سپس درون روغن سرخ می نمایند.

هونکار بیندی

هونکار بیندی یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه ترکی است و شامل قطعات مربعی گوشت بره می گردد که روی پوره بادمجان قرار می گیرند. در تهیه این پوره، از کره و نوعی پنیر مخصوص ترکی به نام کاشار استفاده می گردد.

کوزو تندیر

کوزو تندیر از غذاهای سنتی و نمادین ترکی، متشکل از گوشت تنوری بره است و امروزه همراه با آن ایچ پیلاو (برنج با آجیل، تکه های جگر و کشمش) سرو می گردد.

ایزگارا بالیک

سفر شما به استانبول کامل نمی گردد، اگر این غذای ترکی را نخورید. ایزگارا بالیک ماهی تازه کبابی است. این ماهی بسته به فصل می تواند ماهی همسی (ماهی آنچووی)، ماهی لورک (خارماهی دریایی)، ماهی چوپرا (ماهی سیم)، ماهی ایستاوریت (کوسه ماکرل)، ماهی پالاموت (ماهی ماکرل) و ماهی لوفر (آبی ماهی) باشد.

پیده

این غذای نمادین ترکی را با شکل قایقی اش هرگز فراموش نمی کنید. پیده از نانی قایق مانند تشکیل می گردد که درون آن را با انواع مختلف مواد از گوشت چرخ نموده گرفته تا اسفناج، تخم مرغ، سوجوک (سوسیس ادویه دار ترکی) و کوش باشی (قطعات طعم دار شده گوشت گوساله) پر می نمایند.

یاپراک سارمرا

این غذای ترکی از برگ مو، کلم یا برگ چغندر پخته تشکیل شده است که با گوشت چرخ نموده یا برنج به همراه دانه کاج و کشمش پر می گردد و سپس آن را مانند دلمه یا به صورت لوله ای می پیچند.

سو بورگی

بورک از خمیر لایه لایه نازکی درست می گردد که محتویات داخلی متفاوتی از جمله اسفناج، گوشت چرخ نموده یا سیب زمینی طعم دار شده دارد و به شکلی پخته می گردد که لایه بیرونی آن، ترد و شنماینده باشد. سو بورگی نیز مشابه بورک است، با این تفاوت که پیش از پخت نهایی، خمیر را آب پز می نمایند و بدین ترتیب محصول نهایی آبدارتر از بورک می گردد.

در خاتمه پیشنهاد می کنیم لیست کامل رستوران های استانبول و جاهای دیدنی استانبول را در خبرنگاران ببینید تا با کسب اطلاعات بیشتر درباره آن ها، برنامه ریزی بهتری در سفر خود داشته باشید.

منبع: کجارو / theculturetrip.com
انتشار: 24 آذر 1403 بروزرسانی: 24 آذر 1403 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2480

به "15 غذای نمادین ترکی در سفر به استانبول" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 غذای نمادین ترکی در سفر به استانبول"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید