غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا

به گزارش علی آباد جدید، غذاهای ایتالیایی متنوع ترین و رنگارنگ ترین غذاهای دنیا هستند و با نام آن ها، یاد پاستا و پیتزا در فکر تداعی می گردد؛ در این مقاله با ما همراه باشید تا به معرفی غذاهای اصیل رم بپردازیم.

غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا

غذاهای ایتالیایی برای همه شناخته شده است و رستوران های ایتالیایی بسیاری در جای جای دنیا با منوهای مختلف وجود دارد. پیتزا، پاستا و اسپاگتی بخش جدانشدنی غذاهای ایتالیایی است که هواداران بسیاری دارد. رم مرکز این کشور زیبا نیز علاوه بر غذاهای مشهور، غذاهای اصیل و محلی بسیاری دارد که هر کسی که به آن سفر می نماید، باید طعم غذاهای آن را بچشد. غذاهای این شهر فراتر از پاستا و پیتزا است و شامل خوراک ها و خورش های خوش رنگ و لعاب نیز است که با طعم بی نظیرشان هر کسی را مجذوب خود می نماید. با ما همراه باشید تا سفری خوش رنگ و خوش طعم به رم داشته باشیم و با غذاهای محلی و اصیل این شهر آشنا شویم.

Suppli al Telefono

این اسنک فوق العاده و لذیذ توپکی خوشمزه است که از برنج تهیه می گردد و لایه میانی آن ترکیبی از پنیر موتزارلا است. این غذای خوشمزه و مقرون به صرفه در بسیاری از رستوران ها، دکه های خیابانی و فست فودی ها سرو می گردد و یکی از اسنک های مورد علاقه دانش آموزان است.

قدم زدن در شهر و در دست داشتن این توپک های لذیذ و چشیدن طعم بی نظیر آن در رم حسی فوق العاده است.

Fiori di Zucca

یکی دیگر از خوشمزه های سرخ شده Fiori di Zucca است که در تابستان سرو می گردد. این غذای جالب ایتالیایی از ترکیب مواد مختلف به همراه سبزیجات و پنیر موتزارلا فراوان درست می گردد که مواد فیلینگ آن داخل گل های کدو سبز قرار می گیرد و سپس سرخ می گردد.

Baccala

ماهی کاد یکی از غذاهای محبوب مدیترانه ای است که از غذاهای اصلی یهودیان رومی نیز است. آن ها ماهی را به طور کامل سرخ می نمایند و با سبزیجات متنوع و سیب زمینی سرخ شده سرو می نمایند. این غذا اغلب در اعیاد و جشن کریسمس مهمان سفره های رنگین ایتالیایی ها است.

پیتزای al taglio

هر منطقه از ایتالیا غذاهای خیابانی خاص خودش را دارد و قطعا پیتزا ملکه آن ها است. این پیتزا در ترکیبات مختلفی درست می گردد و اغلب در سینی های بزرگ مستطیلی و در اندازه های بزرگ تری نسبت به پیتزای معمولی طبخ می گردد.

منشا این نوع پیتزا که در بیشتر شهرهای ایتالیا پخته می گردد، رم است و یک غذای لذیذ با طعم ها و چاشنی های مختلف را به علاقه مندان پیتزا هدیه می دهد.

سالتیمبوکا (Saltimbocca)

این غذای اشتها آور، غذایی رول مانند است که از فیله گوشت گوساله و با رول کالباس تهیه می گردد و داخل آن با پنیر فراوان و گیاه مریم گلی پر می گردد.

بسیاری از شب قبل گوشت آن را در مواد مختلفی مزه دار می نمایند و بعد با ترکیبات مختلف قارچ، انواع پنیرها، بسته به ذائقه خود پر می نمایند و سپس در داخل فر یا روغن فراوان طبخ می نمایند. طعم این غذای لقمه ایی بی نظیر و منحصر به فرد است.

فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo)

فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بیشتر مورد علاقه مردم رم است. این پاستا به شکل نوارهای صاف و کمی زخیم است که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه می گردد. از این پاستا غذاهای مختلفی با ترکیبات متفاوتی از سبزیجات و گوشت ها تهیه می گردد که معروف ترین آن فتوچینی آلفردو است که غذایی بین المللی محسوب می گردد.

پس از آبکش کردن فتوچینی، سس آلفردو که ترکیبی از پنیر پارمزان رنده شده، خامه زیاد و اندازه فراوانی فلفل سیاه آسیاب شده است، روی پاستا ریخته می گردد و سپس آماده برای خوردن است. این پاستای فوق العاده به علاقه مندان به این سبک غذاها بسیار توصیه می گردد.

اسپاگتی Cacio e pepe

یکی از اسپاگتی های ساده و لذیذ شهر رم که در بسیاری از رستوران های آن سرو می گردد، این اسپاگتی است. طعم اصلی آن فلفل سیاه و پنیر Pecorino Romano است که بسیار ساده طبخ می گردد. بسیاری با توجه به ذائقه خود از سبزیجات مختلف نیز کنار پنیر و فلفل استفاده می نمایند.

Carciofi alla giudia

این غذا ریشه یهودی دارد و در فصل بهار در رستوران های رم سرو می گردد. این غذا از گیاه Artichoke درست می گردد که در روغن زیتون سرخ می گردد. در ابتدا آن را با آبلیمو و فلفل مزه دار نموده و پس از آنکه برگ ها آن ترد شد آماده برای خوردن است.

ساندویچ پانینی (Panini)

پانینی یک ساندویچ کبابی است که با انواع مختلفی از نان ها مانند باگت، سیاباتا و میکتا سرو می گردد. مواد داخلی آن پنیر فراوان، ژامبون، سالامی یا سایر سبزیجات است. در نهایت آن را داخل توستر یا ساندویچ ساز قرار می دهند و همه مواد با یکدیگر فشرده و سوخاری می گردد.

این ساندویچ با ادویه های ایتالیایی طعم بی نظیری دارد و ایتالیاها و مسافرانی که به آنجا سفر می نمایند هواداران آن هستند.

پیتزا پاکتی (Trapizzino)

نوآوری در هر چیزی ممکن است وجود داشته باشد و پیتزای پاکتی یکی از این نوآوری ها است. این پیتزای خوشمزه و جالب به راحتی قابل حمل است و شما می توانید طعم و رنگ جدیدی از پیتزا را در این مدل امتحان کنید.

در این پیتزا مواد مختلف در داخل آن قرار می گیرد و دو طرف آن را با خمیر می پوشانند و پس از پخت به شکل مثلثی برش داده و سرو می نمایند. این مدل از پیتزا در بسیاری از کشورها پخته می گردد و هواداران بسیاری دارد.

ماریتوزی (Maritozzi)

صبحانه در ایتالیا اغلب با یک شیرینی خوش طعم همراه است که در کنار آن قهوه یا کاپوچینو نوش جان می گردد. ماریتوزی یک شیرینی پرطرفدار در رم است که هم در صبحانه و هم به عنوان عصرانه با یک نوشیدنی گوارا سرو می گردد.

بافت آن بسیار نرم است و وجود کشمش در خمیر آن طعم بی نظیری به آن بخشیده است. پس از آماده شدن داخل آن را برش داده و با خامه پر می نمایند.

تارت ریکوتا (Torta Ricotta)

ایتالیایی ها علاقه دارند که وعده غذایی خود را با یک دسر شیرین و خوش مزه به اتمام برسانند.

این تارت با پنیر ریکوتا که یک پنیر ایتالیایی است و مغزهای مختلف و آجیلات درست می گردد. این تارت با یه نوشیدنی گرم می تواند عصرانه عالی باشد.

علاوه بر غذاهای اصلی، رم دارای نوشیدنی ها و دسرهای متنوع است که نمی توان به سادگی از آن ها گذشت. هنر و سلیقه در غذاهای ایتالیایی در هر بخش از آن مشهود است و به همین علت است که طعم و رنگ غذاهای ایتالیایی برای همه مردم دنیا شناخته شده است.

منبع: کجارو / tripsavvy / theculturetrip.com
انتشار: 23 آبان 1403 بروزرسانی: 23 آبان 1403 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2460

به "غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید