طرز تهیه کباب ژاپنی به 2 روش (گوشت و مرغ)

به گزارش علی آباد جدید، کباب ژاپنی نوعی کباب با طعمی منحصر به فرد بوده که با گوشت راسته گوسفندی یا فیله ران مرغ درست می گردد و برای مزه دار کردن آن ادویه و چاشنی خاصی به کار می رود.

طرز تهیه کباب ژاپنی به 2 روش (گوشت و مرغ)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شاید تا کنون نام کباب ژاپنی را شنیده و یا آن را امتحان نموده باشید. کباب ژاپنی با گوشت راسته گوسفندی یا مرغ درست می گردد و برای مزه دار کردن آن، سس مخصوصی به کار می رود. این کباب به دلیل خوشمزگی، شهرت جهانی دارد و در میان ایرانیان نیز غذایی محبوب است. کباب ژاپنی با گوشت راسته، شباهت زیادی به کباب برگ دارد، در حالیکه کباب ژاپنی با گوشت مرغ مانند جوجه کباب بوده و تفاوت آن ها تنها در چاشنی مورد استفاده برای مزه دار کردن گوشت است. در ادامه طرز تهیه دو نوع کباب ژاپنی را با هم مرور می کنیم.

1. طرز تهیه کباب ژاپنی با گوشت

مواد لازم
سیر له شده4 حبه
پیاز متوسط ساطوری شده1 عدد
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری
شیره انگور1 قاشق غذاخوری
گوشت فیله یا راسته گوسفندی150 گرم
سویا سس1 قاشق غذاخوری
پودر خردل1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  1. ابتدا چربی های اضافی گوشت را بگیرید و سپس آن را به صورت نوار های یک سانتیمتری برش بزنید.
  2. پیاز ساطوری، سیر له شده، روغن مایع، پودر زنجبیل، پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را به گوشت اضافه نموده و با دست چنگ بزنید تا تکه های گوشت کاملا به مواد آغشته شوند.
  3. روی ظرف سلفون بکشید و اجازه دهید گوشت به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا مزه دار گردد.
  4. پس از 30 دقیقه، تکه های گوشت را از سس خارج نموده و تکه های سیر و پیاز چسبیده به آن را کاملا جدا کنید.
  5. تکه های گوشت را به سیخ بکشید و مشغول آماده کردن زغال شوید.
  6. پس از روشن کردن زغال، اجازه دهید زغال به خوبی سرخ گردد، سپس آن را به طور یکنواخت در منقل پهن کنید.
  7. سیخ های کباب را روی منقل قرار دهید و مرتب بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد.
  8. اجازه دهید هر طرف گوشت به مدت 3 الی 4 دقیقه بپزد و کباب ژاپنی آماده سرو گردد.

2. طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات

مواد لازم
فیله ران مرغ1300 گرم
قارچ100 گرم
پیازچه8 عدد
بادمجان قلمی 3 عدد
فلفل دلمه ای2 عدد
زنجبیل تازه رنده شده2 قاشق چایخوری
سویا سس1 پیمانه
سرکه برنج1 پیمانه
پودر شکر55 گرم
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. سویا سس، سرکه برنج، سرکه سفید، پودر شکر و زنجبیل رنده شده را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.
  2. مرغ را به قطعات 3 سانتیمتری برش بزنید و با نیمی از سسی که در مرحله قبل آماده کردید، مخلوط کنید.
  3. روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار گردد.
  4. فلفل دلمه ای، بادمجان و پیازچه را به تکه های 3 سانتیمتری برش بزنید.
  5. تکه های مرغ را از سس خارج نموده و با سبزیجات خرد شده، به صورت یکی در میان به سیخ بکشید.
  6. فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  7. سیخ ها را در فر یا گریل گرم شده قرار دهید و به مدت 15 دقیقه کباب کنید. در این فاصله گاهی سیخ ها را بچرخانید تا کباب ژاپنی کاملا مغزپخت گردد.
  8. نیم دیگر سس را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و صبر کنید تا غلیظ گردد.
  9. کباب ژاپنی را در ظرف سرو بکشید و با سس مخصوص میل کنید.

نکته: سرکه برنج یکی از طعم دهنده های اصلی در غذا های آسیایی بوده که طعم و مزه خاصی به غذا می دهد و می توانید آن را از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید. در صورت عدم دسترسی به سرکه برنج، می توانید به جای آن از سرکه سفید بهره ببرید.

سخن آخر

همانطور که ملاحظه کردید، چاشنی اصلی کباب ژاپنی سویا سس بوده و طعم خاص این کباب نیز متاثر از همین چاشنی است. کباب ژاپنی را می توانید مانند انواع کباب به راحتی در منزل آماده نموده و همراه با نان یا برنج سرو کنید. استفاده از سبزی خوردن تازه و سبزیجات کبابی مانند گوجه فرنگی و فلفل در کنار این کباب، تکمیل کننده طعم آن بوده و می توانید آن را به عنوان غذایی کامل در وعده نهار یا شام مورد استفاده قرار دهید. همچنین در صورتیکه از هواداران کباب ترکی هستید، می توانید طرز تهیه کباب ترکی را نیز از سری مقالات آشپزی خبرنگاران مطالعه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 1791

به "طرز تهیه کباب ژاپنی به 2 روش (گوشت و مرغ)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب ژاپنی به 2 روش (گوشت و مرغ)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید