سوفله کدو سبز و پنیر فتا

    به گزارش علی آباد جدید،
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان استراحت: 30 دقیقه
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

سوفله کدو سبز و پنیر فتا
  • دو پیمانه کدوسبز رنده شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 3 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری خردل خشک
  • ¼ پیمانه شیر
  • نصف پیمانه پنیر فتا
  • یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ (سفیده از زرده جدا)

طرز تهیه

1- فر را با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- کدوهای رنده شده را داخل آبکش بریزید، نمک بپاشید و هم بزنید. اجازه دهید 30 دقیقه در این حالت باقی بمانند. سپس آبکشی و خشک کنید و آنها کنار بگذارید.

3- در یک قابلمه کوچک، مارگارین یا کره را آب کنید، آرد و خردل را اضافه کنید. سپس شیر را بریزید و روی شعله میانه مدام هم بزنید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. کدو و پنیر را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه، زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی مخلوط کدو بریزید.

4- در کاسه همزن برقی نیز سفیده ها را با سرعت بالا هم بزنید تا پف نمایند و فرم بگیرند. ابتدا نیمی از سفیده ها و سپس نیم دیگر را به مخلوط کدو اضافه کنید. مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.

5- سوفله را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر بپزید تا روی آن طلایی گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 174
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 154 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • پروتئین: 8 گرم
  • ویتامین A: 185
  • ویتامین C: 2 میلی گرم
  • کلسیم: 111 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2213

به "سوفله کدو سبز و پنیر فتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوفله کدو سبز و پنیر فتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید