سوفله کدو سبز و پنیر فتا
- به گزارش علی آباد جدید،
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان استراحت: 30 دقیقه
- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- دو پیمانه کدوسبز رنده شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- 3 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
- ¼ پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری خردل خشک
- ¼ پیمانه شیر
- نصف پیمانه پنیر فتا
- یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
- 4 عدد تخم مرغ (سفیده از زرده جدا)
طرز تهیه
1- فر را با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- کدوهای رنده شده را داخل آبکش بریزید، نمک بپاشید و هم بزنید. اجازه دهید 30 دقیقه در این حالت باقی بمانند. سپس آبکشی و خشک کنید و آنها کنار بگذارید.
3- در یک قابلمه کوچک، مارگارین یا کره را آب کنید، آرد و خردل را اضافه کنید. سپس شیر را بریزید و روی شعله میانه مدام هم بزنید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. کدو و پنیر را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه، زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی مخلوط کدو بریزید.
4- در کاسه همزن برقی نیز سفیده ها را با سرعت بالا هم بزنید تا پف نمایند و فرم بگیرند. ابتدا نیمی از سفیده ها و سپس نیم دیگر را به مخلوط کدو اضافه کنید. مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.
5- سوفله را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر بپزید تا روی آن طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 174
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 154 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 4 گرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- فیبر: یک گرم
- پروتئین: 8 گرم
- ویتامین A: 185
- ویتامین C: 2 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: aliabad-new.ir
شناسه مطلب: 2213
به "سوفله کدو سبز و پنیر فتا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سوفله کدو سبز و پنیر فتا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید