طرح پوشش محوطه شهریری مشکین شهر رونمایی شد
به گزارش علی آباد جدید، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از رونمایی طرح پیشنهادی پوشش بخش مکتب اوشاقلاری محوطه شهریری مشکین شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل، نادر فلاحی مدیرکل میراث فرهنگی استان با اعلام این خبر شرح داد: پوشش محوطه شهریری یکی از مطالبات مردمی بوده و بعد از بررسی و هم اندیشی در جلسات مکرر احداث آن به تصویب سازمان میراث فرهنگی رسیده است.
او اضافه کرد: در ادامه با همت کارشناسان اداره کل، شکل سازه و مواد اولیه ساخت بررسی شد و در نهایت طرح پیشنهادی پوشش نیز به تصویب رسید.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل این سازه به شکل پیچ و مهره ای در قالب فلزی شیب دار قوسی شکل طراحی شده و به دلیل ویژگی آن برگشت پذیر است.
او اضافه کرد: ماکت طرح در حال ساخت است که به محض اتمام در محوطه شهریری در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
فلاحی اضافه کرد: با توجه به شرایط جوی منطقه پوشش سازه ای به شکل لایت پنل اجرا می شود و نحوه اجرا در جلسات متعدد کارشناسی شده است.
او تاکید کرد: با برگزاری مناقصه این سازه تا سه ماهه نخست سال آینده اجرا می شود و می تواند منجر به حفاظت مطلوب و فنی از سنگ افراشته های واقع در این محوطه شود.
منبع: میراث آریا