طرز تهیه ترافل انبه؛ دسر ساده انگلیسی با طعمی تابستانی
به گزارش علی آباد جدید، فصل میوه محبوب انبه است و برترین زمان برای تهیه شیرینی ها و دسرهای خوشمزه با این میوه بهشتی است. ترافل یا ترایفل (Trifle) یکی از دسرهای سنتی انگلیسی است که از لایه های مختلف خامه، سس یا مربا، بیسکوئیت یا کیک، مغزها و میوه تشکیل می گردد. در این ویدیو ما به شما طرز تهیه ترافل انبه را آموزش می دهیم که بافتی نرم و طعمی رویایی دارد و تهیه آن اصلا سخت نیست.

مواد لازم
- انبه: 4 تا 5 عدد
- پنیر خامه ای کیبی: 6 عدد (100 گرم)
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پودر کرم کارامل: 1 بسته (70 گرم)
- شیر: 1 پیمانه
- بیسکوئیت کافی جوی یا پتی بور: 250 گرم
- پودر خامه: 3 قاشق غذاخوری
- شیر عسلی: 200 گرم
طرز تهیه ترافل انبه
- برای تهیه سس ترافل ابتدا خامه، شیر عسلی، پودر خامه، پودر کرم کارامل و پنیر خامه ای را به همراه 2 عدد انبه مخلوط کنید.
- 2 تا 3 عدد انبه را پوست کنده و به شکل دلخواه خرد کنید.
- کف ظرف مورد نظر را به قطر یک سانتی متر سس انبه بریزید.
- برای لایه دوم، بیسکوییت ها را یکی یکی در شیر بزنید و یک لایه در کنار هم روی سس انبه بچینید.
- مجدد یک لایه به قطر نیم سانتی متر سس انبه روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید.
- برای لایه بعدی انبه های خرد شده را در یک سطح کنار هم بچینید.
- روی انبه ها یک لایه دیگر سس انبه بریزید و مجدد یک لایه بیسکوییت روی آن بچینید.
- این کار را تا سرانجام مواد اولیه ادامه دهید و سپس روی ترافل را تزیین کنید.
- ترافل را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود و بافت آن یکدست گردد.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: aliabad-new.ir
شناسه مطلب: 2520
به "طرز تهیه ترافل انبه؛ دسر ساده انگلیسی با طعمی تابستانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترافل انبه؛ دسر ساده انگلیسی با طعمی تابستانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید