طرز تهیه خورشت نارنگی
به گزارش علی آباد جدید، این میوه در تهیه انواع دسر ها و غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ از تهیه مربای نارنگی و چیز کیک نارنگی گرفته تا تهیه یک خورشت نارنگی لذیذ و متفاوت.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، خورشت خوش رنگ و لعاب نارنگی از غذا های خوشمزه ای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذا های تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
مواد لازم خورشت نارنگی
مرغ | 4 تکه |
هویج | 4 عدد |
نارنگی | 5 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پوست نارنگی | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
پیاز | 1 عدد |
روغن و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت نارنگی
- پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
- پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید (به آموزش تهیه خلال پوست پرتقال مراجعه شود).
- داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
- نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید. سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید. حدود 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.
انتشار: 8 آذر 1399
بروزرسانی: 8 آذر 1399
گردآورنده: aliabad-new.ir
شناسه مطلب: 1391
به "طرز تهیه خورشت نارنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت نارنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید