پیشگیری از سرطان با مصرف ادویه جات

به گزارش علی آباد جدید، زردچوبه نیز مفید است - حاوی کورکومین زیادی است که به علت ترکیبات فنلی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، ریه ها و غدد پستانی می شود.

پیشگیری از سرطان با مصرف ادویه جات

کارشناسان به این نتیجه رسیدند که گیاهان علفی و ادویه جات سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می توانند از بروز سرطان جلوگیری کنند.

کارشناسان مصرف مرتب زنجبیل را که حاوی گینجرول است، سفارش می کنند که سرعت رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ، پروستات و تخمدان ها را کند می کند.

بعلاوه فلفل کاین که حاوی کپسایسین است می تواند رشد سلول های بدخیم در غده پروستات را کاهش دهد.

آن ها بعلاوه دارچین را در رژیم غذایی توصیه می کنند، عصاره آن رشد تومور های بدخیم را سرکوب می کند و در برابر سرطان روده بزرگ و دهانه رحم محافظت می کند.

چهار جد سرطان کدامند؟

ذرات باردار، جدیدترین سلاح در برابر سرطان

زردچوبه نیز مفید است - حاوی کورکومین زیادی است که به علت ترکیبات فنلی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، ریه ها و غدد پستانی می شود.

سیر حاوی آلیسین، فلاونوئید ها و سلنیوم است که می تواند رشد تومور های بدخیم را کاهش دهد؛ و در اسانس جعفری میریستین وجود دارد که می تواند رشد تومور های بدخیم در ریه ها را کاهش دهد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 12 مرداد 1404 بروزرسانی: 12 مرداد 1404 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2534

به "پیشگیری از سرطان با مصرف ادویه جات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیشگیری از سرطان با مصرف ادویه جات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید