خواص درمانی و بسیار مفید گوشت بلدرچین

به گزارش علی آباد جدید، گوشت بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. از جمله خواص گوشت بلدرچین درمان ضعف اعصاب و ناراحتی هایروانی و بی خوابی است.

خواص درمانی و بسیار مفید گوشت بلدرچین

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

سرویس سلامت - از آنجایی که بسیاری از متخصصان طب سنتی خوردن مرغ با طبیعت سرد را مفید نمی دانند پس باید به جهانل جایگزین مناسبی برای آن گشت. یکی از پرندگانی که اتفاقا طبع گرم و خشک و گوشت لذیذی هم دارد بلدرچین است. این پرنده اگرچه جثه ریزی دارد اما خواص درمانی فوق العاده ای در گوشت آن نهفته است. برای آشنایی با خواص گوشت بلدرچین ادامه این مقاله را بخوانید.

بلدرچین کوچک ترین پرنده از تیره قرقاولیان، به شمار می آید. بلدرچین پرنده ای پرجنب و جوش و گوشت آن بسیار لذیذ می باشد، از لحاظ علمی ماده ای به نام گلیکوژن در سلول های ماهیچه این پرنده وجود دارد و هرچقدر ماهیچه در طول زندگی این پرنده فعال باشد گوشت آن لذیذتر است. در واقع، فعالیت و جنب و جوش زیاد در بلدرچین ها، باعث ازدیاد ذخیره گلیکوژن در بافت های ماهیچه ای آن ها می شود که این امر باعث می شود گوشت این پرنده مانند پرندگان شکاری، بسیار لذیذ شود، به همین دلیل گوشت بلدرچین از گوشت مرغ و دیگر ماکیان فزونی دارد.

ارزش غذایی گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین های 1 B 2 ،B ، و 6 B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامین ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی، عقب افتادگی جسمی و همچنین بی خوابی داروی معجزه آسایی محسوب شود. به همین دلیل در اغلب نقاط جهان پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که نیاز مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت این پرنده را تجویز می نمایند.

فواید مصرف گوشت بلدرچین

طبیعت بلدرچین گرم و خشک و چاق نماینده بدن است. نرم نماینده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می شود. یک کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است همچنین زیاده روی در مصرف آن موجب ایجاد سردرد می شود. برای اصلاح آن بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.
  • تنظیم نماینده عملکرد قلب، عروق و دستگاه عصبی و دستگاه گوارش و جلوگیری از تنگی نفس یا آسم.
  • مناسب برای مصرف در دوران بارداری و سنین رشد و همچنین شیرخواران و بچه ها به دلیل داشتن بافت نرم و هضم آسانش
  • فاقد کلسترول مضر و تقویت نماینده قوای جسمی و جنسی و افزایش تمایلات جنسی به ویژه با مصرف تخم این پرنده
  • استحکام عضلات و استخوان ها
  • دفع مواد رادیواکتیو و سرطان زا و فلزات سنگین حاصل از آلودگی هوا
  • تنظیم خواب و افزایش مقاومت بدن
  • شکستن سنگ کلیه و مثانه
  • مؤثر در افزایش رشد و ضریب هوشی بچه ها

توجه: در صورت افراط در مصرف گوشت آن امکان ایجاد جوش های پوستی و خارش آنها می باشد که البته می توان آن را به حساسیت های شخصی مربوط به گوشت این پرنده مربوط کرد که تنها منحصر به بلدرچین نمی باشد و اگر با روغن و ترشی صرف شود این عیب نیز برطرف می شود.

نکاتی در رابطه با مصرف بلدرچین

  • به هنگام خرید گوشت بلدرچین قبل از هر چیز از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید.
  • گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت دو روز، و گوشت پخته آن حداکثر سه روز قابل نگهداری است. همچنین گوشت منجمد بلدرچین را تا سه ماه در فریزر می توان نگه داشت.
  • گوشت تازه بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد و بهتر است در اولین فرصت ممکن پس از خرید، آماده مصرف شود.
  • جهت برطرف انجماد گوشت بلدرچین هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت برطرف انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب برطرف انجماد شود. همچنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، برطرف انجماد کنید.
منبع: ستاره
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 1335

به "خواص درمانی و بسیار مفید گوشت بلدرچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص درمانی و بسیار مفید گوشت بلدرچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید