زنان هندی نمی رقصند، آشپزی می نمایند: رونق آشپزخانه های ابری در هند (
به گزارش علی آباد جدید، زمان زیادی است که زنان هندی برای دستیابی به آموزش و فرصت های شغلی در حال جنگ هستند. آنها بیش از هر چیزی با خانواده های سنتی و محافظه کار خود در ترک خانه می جنگند.
جهت دریافت خدمات اجرای فضای سبز پشت بام با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.
اقتصاد راکد و نه چندان خوب هند باعث شده تا زنان این کشور برای امرار معاش خود آشپزی نمایند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، بسیاری از این زنان حتی تصور نمی کردند در سنین بالا برای زندگی بهتر خانواده های خود وارد بازار کار حرفه ای شوند.
رشمی ساهیجوالا یکی از همین زنان است. او فکر نمی کرد در 59 سالگی و به تنهایی به اقتصاد بزرگ هند بپیوند. او اینک به لشکر بزرگ زنان خانه داری پیوسته که خانه های خود را به آشپزخانه های ابری تبدیل می نمایند تا در سیر کردن گرسنگان هزاره سوم موثر باشند.
اصطلاح آشپرخانه های ابری در خصوص افرادی است که در خانه های خود غذا تهیه می نمایند و آنها را برای فروش به رستوران ها و غذاخوری ها می فرستند.
این نوع آشپزخانه ها در حال محبوب شدن هستند. غذا به وسیله زنان خانه دار در آشپزخانه تهیه و برای رستوران ها ارسال می گردد.
زن هندی در حال خرید مواد غذایی از عمده فروشی و مناطق ارزان/ عکس: خبرگزاری فرانسه
صندوق بین المللی پول در هفته گذشته میلادی گفت که رشد سومین اقتصاد بزرگ آسیا (هند) به آهستگی پیش می رود. اقتصاد این کشور در حرکت روبه جلوی اقتصاد جهانی موثر است.
اقتصاد بزرگ هند به دلیل مواد اولیه ارزان سیار و نیروی کار فراوان رونق گرفت و در بازارهای جدیدی را در سراسر این کشور برای مردمش گگردد.
با این وجود زمان زیادی است که زنان هندی برای دستیابی به آموزش و فرصت های شغلی در حال جنگ هستند. آنها بیش از هر چیزی با خانواده های سنتی و محافظه کار خود در ترک خانه می جنگند.
اما اپلیپکیشن های جدید مانند کاری فول، هوم فودی و نانی گارد در حال بهره برداری از مهارت زنان خانه دار برای برش، قطعه قطعه کردن و آماده کردن غذا برای گرسنگان راحت طلب شهری هستند.
بن متئو موسس اپلیکیشن کاری فول در سال 2018 با اشاره به ظرفیت عظیم و بکر زنان خانه دار گفت: ما قصد داریم اوبر غذای خانگی پخته باشیم. اوبر یک سیستم تاکسی اینترنتی است.
کمپانی وی 5 نفر را برای کارهای روزانه اپلیکیشن استخدام نموده و در حال کار با 52 زن و سه مرد است. این کارآفرین اینترنتی 31 ساله امیدوار است تا سال 2022 بیش از یک میلیون سرآشپز زن را به خدمت گیرد.
این کارآفرین اضافه کرد: ما ابتدا آموزش های لازم برای ضدعفونی کردن، پخت پز، زمان بندی و بسته بندی را ارائه می دهیم و پس از آن تجهیزات اولیه را برای آغاز کار در اختیار زنان خانه دار می گذاریم.
رشمی ساهیجوالا یک زن هندی در حال اشپزی در خانه خود/ عکس: خبرگزاری فرانسه
ساهیجوالا یکی از اولین زنانی است که اندکی پس از تاسیس کاری فول در نوامبر 2018 به این شرکت پیوست. او در ابتدای ورودش به شرکت و پس از 4 دهه آشپزی مبهوت و نگران بود.
این زن هندی کمی بعد و با حمایت مرتب فرزندان به ویژه بازخوردهای پسرش با شجاعت میان میدان کار پرید.
از آن موقع تا کنون وی دوره های مدیریت مالی ساده را گذرانده است. او با ایجاد منوهای هفتگی، خرید از عمده فروشی به کاهش هزینه های کسب و کارش یاری می نماید.
رشمی ساهیجوالا یک زن هندی که خانه اش را به یک آشپزخانه ابری تبدیل نموده است/ عکس: خبرگزاری فرانسه
او اینک برای صرفه جویی در زمان از قبل بسیاری از مواد غذایی را آماده مرده و خمیر نان های خود را آماده می نماید.
این زن 59 ساله علی رغم ملاحظات همسرش در خصوص هزینه ها، یک فریزر خریده تا بتواند میوه و سبزیجات را برای مدتی طولانی نگه دارد.
او در این باره گفت: به همسرم گفتم اینک یک آشپز حرفه ای هستم.
رستوران های اینترنتی
کالول بانرجی موسس ریبل فود در هند با 301 آشپزخانه ابری از 2200 رستوران اینترنتی حمایت می نماید، از اولین کسانی است که از سال 2012 از این ایده استقبال کرد.
او گفت: ما می توانستیم برندی بیشتر از یک آشپزخانه و مرکز پخت غذا باشیم و نیازهای مختلف مشتری را در جهان برآورده سازیم.
وی در خصوص نحوه کار خودگفت: سرآشپزها معمولا مواد لازم را می خرند، وسایل آشپزی را فراهم نموده و قبض ها را می پردازند.
آشپزها در این سیستم آموزش های لازم برای بسته بندی و استفاده از ظرف های لازم را می بینند.
زنان خانه داریا مالکان اشپزخانه های ابری در حال پخت غذا/ عکس: خبرگزاری فرانسه
خانم چند ویاس سرآشپز 55 ساله کاری فول سال ها برای راه اندازی سیستم ارسال غذای خود کوشش کرد اما پس از مدتی در رقابت با یکی از بزرگترین مراکز معروف و زنجیره ای غذا در بمبی عقب ماند و تسلیم شد.
اما امروز ویاس 7 ساعت در روز و 5 روز در هفته در اشپزخانه خود مشغول کار است. او طیف وسیعی از غذاهای هندی و مورد علاقه خود را با عدس و برنج و با توجه به فهرست های هفتگی اش می پزد.
وی گفت: من بازایابی یا اداره کسب و کار را بلد نیستم، اما به خوبی آشپزی می کنم بنابراین من روی آشپزی تمرکز می کنم و کاری فول به بقیه امور می پردازد.
او پس از پرداخت کمیسیون و هزینه مواد و تجهزات ماهانه 150 دلار به دست می آورد اما امیدوار است با افزایش سفارشات درآمد بیشتری کسب کند.
در مقابل درآمد ماهانه یک سرآشپز در یک رستوران واقعی برای 6 روز کار هفتگی بین 300 تا 1000 دلار است.
انتظار می رود بخش سرمایه های آشپزخانه های ابری هند تا سال 2023 به 1.05 میلیارد دلار آمریکا برسد. براساس گزارش ها شرکت های دیگر نیز علاقه زیادی برای ورود به این شیوه از کسب و کار دارند.
--
بیشتر بخوانید:
مردم هند: کمتر می خوریم اما به سینما می رویم/ افزایش درآمدهای بالیوود در بحران مالی
حقایقی جالب از اقتصاد هند
زنجیره 620 کیلومتری زنان هندی در حمایت از لغو قانون زن ستیزانه
--
منبع: عصر ایران