طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده

به گزارش علی آباد جدید، شما هم جز کسانی هستید که می پرسند با خمیر هزارلا چی درست کنم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم با خمیر هزارلا آماده می توانید شورینی ها و شیرینی های بسیار خوشمزه ای درست کنید. در شیرینی ها دست تان باز است. از شیرینی فرانسوی گرفته تا باقلوا را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در شورینی ها هم انواع پیراشکی از پیراشکی گوشت تا غذاهای هیجان انگیزی مثل پای مرغ را می توانید امتحان کنید.

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده

یکی از انواع شیرینی ایرانی ساده که با استفاده از خمیر هزارلا آماده به راحتی تهیه می گردد، شیرینی زبان خانگی است. شیرینی زبان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که هواداران پروپا قرصی دارد. تهیه شیرینی زبان خانگی به لطف خمیرهزارلا آماده بسیار راحت است و با ترفندهایی که به شما آموزش می دهیم شیرینی زبان را به تردی و خوشمزگی شیرینی فروشی ها درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی زبان خانگی

  • خمیر هزارلا پمینا خرید آنلاین به میزان لازم
  • عسل سه قاشق غذاخوری
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • کنجد برای تزیین به میزان لازم
  • پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی

مرحله اول

خمیر هزارلا را از فریزر خارج کنید و کمی به آن فرصت بدهید تا یخ آن باز گردد. مراقب باشید تا دمای آن به دمای محیط نرسد و همچنان کمی خنک باشد. برای قالب زدن این خمیر از قالب شیرینی زبان که بیضی است، بهره ببرید.

مرحله دوم

درون کاسه ای میانه پودر قند و زرده را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر گلاب را به عسل اضافه کنید (اگر به گلاب دسترسی ندارید می توانید به جای آن از آب اضافه کنید). زعفران و پودر هل را آن اضافه کنید. محلول را از صافی عبور دهید تا یکدست گردد.

مرحله سوم

کمی آرد روی میز کار بپاشید؛ خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه روی آن بکشید تا خمیر به قطر 0.5 سانتی متر برسد. با چاقو دور خمیر را برش دهید. با قالب شیرینی زبان که بیضی شکل است، آغاز به قالب زدن خمیر کنید. خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید.

مرحله چهارم

چاقو را به کمی آرد آغشته کنید و با استفاده از آن وسط خمیرها را برش بزنید. روی خمیرها را با استفاده از برس مخصوص زرده تخم مرغ و پودر قند و سپس مخلوط زعفرانی را روی خمیرها بمالید. کمی کنجد روی خمیر بپاشید و سپس آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید مجددا از مخلوط عسل و گلاب روی آن بمالید و بلافاصله میزانی از پودر پسته و بادام یا در صورت تمایل پودر نارگیل روی آن بپاشید.

نکات

  • برای پف کردن اول باید حرارت فر به مدت 5 دقیقه 240 درجه سانتی گراد باشد و بعد حرارت آن را به 170 درجه برسانید.
  • وردنه، چاقو و قالب شیرینی زبان را قبل از استفاده چند دقیقه داخل فریزر بگذارید.
  • برای رقیق شدن عسل می توانید مواد حاوی گلاب و عسل را به روش بن ماری در مدت کوتاهی گرم کنید. حرارت اصلا نباید زیاد باشد چرا که هم باعث فراوری سم در عسل می گردد هم بعدا خمیر را خراب می نماید.
  • برای آنکه خمیر پف کند حتما باید دور تا دور خمیر را ببرید تا فضا برای ورود هوا داشته باشد.
  • ضخامت شیرینی بستگی به میل شما دارد. اگر دوست دارید ضخامت شیرینی شما بیشتر یا کمتر باشد می توانید قطر خمیر را از 0.5 سانت تغییر دهید.
  • هنوز هم می پرسید با خمیرهزار لا چی درست کنم؟ اگر جواب تان بله است، به مجموعه دستورهای پخت با استفاده از خمیرهزارلا آماده سر بزنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: aliabad-new.ir شناسه مطلب: 2231

به "طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا آماده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید