طرز تهیه کیک فرشته؛ کیکی زیبا با بافتی لطیف روش اول طرز تهیه کیک فرشته برفی
به گزارش علی آباد جدید، کیک فرشته برفی که با عنوان کیک فرشته بال دار هم شناخته می گردد، یک کیک اسفنجی سبک، ساده و متفاوت در آمریکا است (به انگلیسی: Angel food cake).

در دستور تهیه کیک فرشته فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می گردد، بنابراین به نسبت بقیه کیک ها، هم رنگی سفید و هم بافتی لطیف و بسیار ترد دارد، بعلاوه برای افرادی که رژیم مصرف زرده تخم مرغ هستند، پیشنهاد خوبی به شمار میرود.
کیک فرشته بال دار یا کیک فرشته برفی، یک کیک اسفنجی سبک.همان طور که از نام زمستانی و سفید و لطیف آن برمی آید، این کیک معمولاً در روزهای سرد زمستان و ایام کریسمس سرو می گردد و به نوعی در فرهنگ غالب آمریکا، مخصوص کریسمس و مناسبت ها است و می تواند گزینهٔ مناسبی برای مهمانی ها و دورهمی های زمستانهٔ شما باشد.
ضمن پیشنهاد درست کردن این کیک زمستانی را در این زمستان سرد، در ادامه طرز تهیه آن را مرحله به مرحله با هم دنبال می کنیم.
روش اول طرز تهیه کیک فرشته برفی
مواد لازم برای تهیه کیک فرشته:
مواد لازم | میزان لازم |
سفیده تخم مرغ | 12 عدد |
آرد | یک لیوان |
پودر قند | یک و نیم لیوان |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
اسانس وانیل | یک قاشق چای خوری |
آب ولرم | یک سوم لیوان |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک فرشته:
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
- در مرحله اول سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا سفیده های تخم مرغ گرم شوند.
- در مرحله دوم سفیده های تخم مرغ، آب ولرم، کرم تارتار و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند دقت کنید که وقتی کاسه را برمی گردانید سفیده نباید نریزد.
- در مرحله سوم هنگامی که سفیده ها فرم گرفتند، پودر قند را به آن اضافه کنید و مجدداً بزنید تا سفیده ها، حالت خامه ای بگیرد. سپس، مخلوط آرد و نمک را کم کم روی سفیده ها الک کنید و آن ها را مخلوط نمایید.
- در مرحله چهارم مواد را با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک گردد؛ این کار باعث می گردد کیکتان پس از پخت، بزرگ تر و سبک تر گردد. دقت کنید که مواد را فقط تا حدی هم بزنید که مخلوط شوند.
- در مرحله پنجم داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید (به علت این که کیک فرشته برفی روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب می چسبد). مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید.
- در مرحله آخر قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن نموده اید، به مدت 30 - 40 دقیقه قرار دهید (بسته به نوع فر، دمای پخت فرق دارد، بنابراین پس از 30 دقیقه، باید کیک را چک کنید).
هروقت یک خلال چوبی داخل کیک فرو کردید و خلال چوبی تمیز بیرون آمد یعنی، کیکتان پخته است. بعد از این که کیکتان پخت، اجازه دهید سرد گردد و بعد آن را با پودر قند، خامه، تکه های میوه و… تزیین کنید.
روش دوم طرز تهیه کیک مجذوب کننده فرشته
جدول مواد لازم این طرز تهیه را با هم مرور می کنیم:
مواد لازم | میزان لازم |
سفیده تخم مرغ | 10 عدد |
آرد کیک (الک شده) | یک و یک سوم لیوان |
رنده پوست لیموترش | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | سه چهارم قاشق چای خوری |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
شکر دانه ریز | دو فنجان |
عصاره وانیل | سه چهارم قاشق چای خوری |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک ژنواز:
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8-6 نفر |
مراحل تهیه کیک فرشته (روش دوم):
مرحله اول:
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله دوم:
نصف فنجان شکر خیلی ریز را با کل آرد کیک مخلوط کنید سپس چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم:
سفیده تخم مرغ ها، نمک و کرم تارتار را کف ظرف یک همزن برقی بریزید و 1 دقیقه تا زمانی که تخم مرغ کف کند و حالت موجی پیدا کند آن را با سرعت زیاد بزنید.
مرحله چهارم:
سرعت همزن را کم کنید سپس 1 و نیم فنجان شکر به جامانده را آرام آرام روی تخم مرغ های زده شده بپاشید. آن قدر هم بزنید که تخم مرغ ها غلیظ و براق شوند.
مرحله پنجم:
وانیل و پوست لیموترش را اضافه کنید. سپس 1 دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً غلیظ گردد.
مرحله ششم:
یک چهارم مخلوط آرد را روی سفیده تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید سپس با یک کاردک آن را به شکل خمیر در بیاورید. آرد را یک چهارم یک چهارم اضافه کنید تا زمانی که کل مخلوط آرد با تخم مرغ ترکیب شده باشد.
مرحله هفتم:
خمیر را داخل یک قالب کیک وسط سوراخ به میزانٔ 25 سانتی متر که کف آن چرب نشده بریزید. با یک کاردک روی آن را صاف کنید و 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که کیک حالت فنری پیدا کند و وقتی با دست آن را فشار می دهید سر جای خود برگردد در فر بپزید.
مرحله هشتم:
کیک را از فر بیرون بیاورید. روی توری خنک کننده آن را برگردانید و بگذارید کاملاً خنک گردد.
زمانی که کیک خنک شد آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی آن میزانی شکر پودری بپاشید.
کیک فرشته برفی، مناسب برای افراد با رژیم زرده تخم مرغ.روش سوم طرز تهیه کیک فرشته برفی
مواد لازم | میزان لازم |
شکر | یک و سه چهارم لیوان/ 350 گرم |
آرد کیک | یک لیوان و دو قاشق غذا خوری/ 133 گرم |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
سفیده تخم مرغ | 12 عدد/ هم دمای اتاق شده |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر وانیل | یک و نیم قاشق چای خوری |
جدول جزئیات کیک فرشته
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 25 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 12-10 نفر |
مراحل تهیه کیک فرشته
مرحله اول: شکر را با غذاساز یا مخلوط کن ریز کنید.
مرحله دوم: یک فنجان شکر ریز را جدا کنید و آن را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنید.
مرحله سوم: آرد کیک و نمک را به غذاساز اضافه کنید. آنها را با شکر به جامانده مخلوط کنید. این کار باعث هوادهی مواد خشک می گردد.
مرحله چهارم: سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با هم، هم بزنید. با سرعت میانه روبه پایین بزنید تا کف کند.
مرحله پنجم: همزن را روی سرعت میانه روبه بالا قرار دهید و به میزان یک فنجان از شکر ریز را که کنار گذاشته اید بریزید.
مرحله ششم: سفیده های تخم مرغ، خامه تارتار و شکر را با همزن هم بزنید تا به حالت کشیده شدن و نرمی برسد، این مرحله حداقل 5 دقیقه طول می کشد. پس از آن وانیل را اضافه کنید.
مرحله هفتم: در سه مرحله، مواد خشک را الک نموده و داخل مخلوط بریزید.
مرحله هشتم: خمیر را در یک تابه گود بریزید و پخش کنید. دیواره های گود طرف را چرب نکنید. (چرب کردن تابه باعث می گردد خمیر از کناره ها سر بخورد و از بالا آمدن مناسب آن جلوگیری می نماید.) پس اگر قبلاً آن را چرب نموده اید، آن را بشویید و کاملاً تمیز کنید.
مرحله نهم: کیک را در دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سانتیگراد) بپزید.
مرحله دهم: کیک را به صورت وارونه روی یک توری سیمی خنک کنید. دقت کنید که اگر کیک به صورت عمودی خنک گردد، وزن آن، خود کیک را خرد می نماید. پس آن را به صورت وارونه روی یک قفسه خنک کننده خنک کنید تا شکل خود را حفظ کند و هوا به آن برسد.
مرحله یازدهم: یک چاقوی نازک دور لبه ها بکشید تا آزاد گردد. به ظرف چند بار ضربه بزنید تا کیک هم شل گردد.
مرحله دوازدهم: با یک چاقوی دندانه دار کیک را برش دهید. دقت کنید که یک چاقوی تیز معمولی کیک را له می نماید.
کلام آخر در خصوص کیک زیبای فرشته برفی
ما در این مقاله روش های مختلف طرز تهیه کیک فرشته یا کیک غذای فرشته را آموزش دادیم. شما بسته به علاقه خود می توانید از یکی از روش های تهیه کیک شیفون فرشته بهره ببرید. بعلاوه شما می توانید با سفارش انلاین شیرینی، شیرینی موردعلاقه تان را به راحتی سفارش دهید.
بعلاوه به شما پیشنهاد می کنیم در صورت علاقه به کیک برفی با با آموزش مرحله به مرحله کیک ژنواز آشنا شوید.
منبع: اسنپ فود